Ευκαιρίες Καριέρας

ΚΑΡΙΕΡΑ
Πρόσθεσε το δικό σου ταλέντο και βοήθησέ μας να διαμορφώσουμε το μέλλον της λογιστικής!

Η indima.gr είναι μία εταιρία που πιστεύει στην δύναμη νέων και ταλαντούχων ανθρώπων που τους διακρίνει το πάθος και ξεχωρίζουν σε ό,τι κάνουν. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε την ιδανική ευκαιρία για εσάς και να έχετε την ευκαρία να εξελιχθείτε και να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας.

Παρ’όλα τα ανταγωνιστικά πλεοντεκτήματα μας και τις καινοτομίες μας το πιο δυνατό και σημαντικό μας όπλο είναι οι άνθρωποί μας. Αναζητούμε συνεχώς νέους ανθρώπους με γνώσεις , αίσθηση ομαδικότητας και όρεξη για δουλειά έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τους στόχους τους δικούς μας και των πελατών μας.

Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση των εργαζομένων μας με δεκάδες σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα σε μηνιαία βάση με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εξέλιξη των εργαζομένων μας. Ακούμε τις απόψεις και τις ιδέες των εργαζομένων μας γιατί βασική μας αρχή είναι η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές αμοιβές και παροχές σε σύγκριση με αντίστοιχες λογιστικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Στην εταιρία μας θα βρείτε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την μάθηση και την εξέλιξη με γρήγορους ρυθμούς. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε μία μεγάλη ομάδα- οικογένεια και να συνεργαστείτε με δημιουργικά άτομα που λειτουργούν με τις αξίες μας. Περιμένουμε πολλά από εσάς! Όλοι οι άνθρωποί μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν καθημερινά τις δεξιότητές τους και να εξελίσσουν στο μέγιστο τα ταλέντα τους.

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας
Αναζητάς το επόμενο βήμα στην καριέρα σου? Δες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.
Τίτλος Θέσης Εργασίας Τοποθεσία Τμήμα Ημερομηνία
Πρακτική Κοζάνη Φοροτεχνικά 15/7/2020
Ξεκίνα να συστήνεις,
ξεκίνα να κερδίζεις
Τώρα είναι η ευκαιρία σας να μοιραστείτε την αγάπη σας για το Indima. Προσκαλέστε τους φίλους σας και θα λάβετε μια δωροκάρτα 10 € για κάθε νέο πελάτη Indima που αγοράζει τις υπηρεσίες μας και θα λάβουν 10% έκπτωση στις υπηρεσίες που τους προσφέρουμε.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αν πιστεύεις ότι ταιριάζεις στην ομάδα ή ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στο δυναμικό της indima.gr στείλε το βιογραφικό σου τώρα.