indima.gr – O online λογιστής σου

Online λογιστικές υπηρεσίες από έμπειρη ομάδα λογιστών!

Απόκτησε τα οφέλη ενός επαγγελματία λογιστή σε προσιτή τιμή με τη βοήθεια ενός εύχρηστου λογισμικού για την παρακολούθηση των οικονομικών σου.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία μας

Στάδιο Προετοιμασίας

Πρώτον, θα σου αναθέσουμε τον προσωπικό σου λογιστή. Ο προσωπικός σου λογιστής θα γνωρίσει την επιχείρησή σου, θα σε δείξει πώς λειτουργούμε και θα συγκεντρώσει ό,τι χρειάζεται από εσένα.

Ενημέρωση λογιστικών βιβλίων

Κάθε μήνα, ο λογιστής σου αναλαμβάνει την τήρηση και ενημέρωση των λογιστικών σου βιβλίων. Εάν χρειάζεται κάτι από εσένα, θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Μηνιαίες οικονομικές αναφορές

Παρακολούθησε εύκολα την πορεία της επιχειρηματικής σου δραστηριότητας με μηνιαίες οικονομικές αναφορές. Τέλος σε συμβουλεύουμε σχετικά με την φορολογική σου κατάσταση.

Τι παίρνεις με την indima

Λογιστική υποστήριξη

Θα λάβεις λογιστική υποστήριξη από μία έμπειρη ομάδα λογιστών, επιτρέποντάς σου να αφοσιωθείς στην λειτουργία της επιχείρησής σου.

Φορολογική υποστήριξη

Χρειάζεσαι βοήθεια με τα φορολογικά σου; Τα κάνουμε για εσένα με το Premium πρόγραμμά μας. Πάρε εξυπνότερες αποφάσεις με τα χρήματα σου.

Συμβουλευτική υποστήριξη

Δες πώς μπορεί να εξελιχθεί η επιχείρησή σου, λύσε οποιαδήποτε απορία σου και πάρε εξυπνότερες αποφάσεις σε κάθε επιχειρηματικό σου βήμα.

Συνεχή check-in μαζί σου

Θα επικοινωνούμε τακτικά μαζί σου με ενημερώσεις και εξελίξεις που αφορούν την επιχείρησή σου. Υπήρξαν αλλαγές στην νομοθεσία; Μην αγχώνεσαι, θα σε ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις!

Τηλεδιάσκεψη με τον λογιστή σου

Κλείσε μια τηλεδιάσκεψη με τον λογιστή σου απευθείας μέσω της πλατφόρμας της Indima. Είτε πρόκειται για μία απορία που έχεις είτε για να δεις την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής σου, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε μαζί σου.

Λογιστική υποστήριξη όλο τον χρόνο

Έχεις περίπλοκες ερωτήσεις; Η ομάδα συμβούλων της indima.gr είναι στη διάθεσή σου όλο το χρόνο για να σε συμβουλέψει — χωρίς επιπλέον κόστος.

“ Άριστη εξυπηρέτηση και βοήθεια σε λογιστικά θέματα από την ομαδα της Indima και ιδίως τον Θωμά. Η συνεργασία μας (αν και remote) ήταν άριστη από την αρχή έως σήμερα . Ήταν οι μόνοι που μπόρεσαν να μου λύσουν απορίες για πώληση προϊόντων online, SaaS προϊόντα και freelancing με νέες τεχνολογίες που άλλοι λογιστές δεν γνώριζαν καν. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.”
Δημήτρης Ρ.
Saas Developer
“ Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Είναι λεπτομερείς, άμεσοι, πολύ καλά ενημερωμένοι και έχουν ένα πολύ φροντισμένο site. Μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις παρότι η συνεργασία μας ήταν εξ αποστάσεως που αντικειμενικά είναι πιο δύσκολο. Επίσης οι τιμές τους είναι απόλυτα προσιτές. Τους συνιστώ!”
Μαρία M.
Αυτοαπασχολούμενη
Yποβολή Ε3 και εντύπου Ν

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία και υποβολή όλων των απαραίτητων φορολογικών δηλώσεων όπως του Ε3 και του εντύπου Ν για την πλήρη συμμόρφωση της επιχείρησής σου με το κράτος.

Ξέχνα το άγχος την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων

Έτοιμος να ηρεμήσεις την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων; Σε συνδέουμε με έναν έμπειρο φοροτεχνικό που θα σε βοηθήσει με τις φορολογικές σου υποχρεώσεις.

Φορολογική υποστήριξη όλο τον χρόνο

Αυξήθηκαν τα κέρδη σου; Αυξήθηκε η δουλειά σου; Προσφέρουμε φορολογική υποστήριξη από έμπειρους φοροτεχνικούς όλο τον χρόνο ώστε να πληρώσεις το λιγότερο δυνατό φόρο.

“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι λεπτομερείς, άμεσοι, πολύ καλά ενημερωμένοι και έχουν ένα πολύ φροντισμένο site. Τους συνιστώ για λογιστές εάν θέλετε έναν έμπιστο λογιστή και καλά ενημερωμένο για την επιχείρηση σας!!”
Δημήτρης Π.
Freelancer - Web Developer
“Λογιστές που είναι μέσα στα πράγματα της εποχής, δουλεύουν online, είναι ενημερωμένοι ακόμα και για το dropshiping. Μου έλυσαν απορίες και ο Θωμάς με καθοδήγησε και μου υπέδειξε δωρεάν ποιες είναι οι επιλογές μου και ποιες λογιστικές υπηρεσίες θα χρειαστώ ανά περίπτωση.”
Νίκος Δ.
Αυτοαπασχολούμενη
Συνεπή check-in

Θα επικοινωνούμε τακτικά με ενημερώσεις λογιστικών βιβλίων. Έχετε πιεστικές ερωτήσεις που δεν μπορούν να περιμένουν; Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε μία εργάσιμη ημέρα ή λιγότερο.

Εύκολος προγραμματισμός κλήσεων ελέγχου

Κλείστε μια κλήση με τον λογιστή σας απευθείας μέσω της πλατφόρμας της Indima. Είτε πρόκειται για κλήση ελέγχου στο τέλος του έτους είτε για μηνιαίο check-in, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε.

Υποστήριξη όλο το χρόνο

Έχετε περίπλοκες ερωτήσεις; Η εσωτερική ερευνητική μας ομάδα είναι στη διάθεσή σας όλο το χρόνο για συμβουλές ειδικών για μικρές επιχειρήσεις — χωρίς επιπλέον κόστος.

“Με την indima κατάφερα να ασχοληθώ σε αυτό που αγαπώ και είμαι καλύτερος, στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.”
Γιώργος Παπαδόπουλος
Freelancer - Web Developer
“Με βοήθησαν στην καλύτερη κατανόηση της εταιρίας μου ώστε να μπορέσω να αναπτυχθώ γρηγορότερα.”
Μαρία Παπακίδου
Αυτοαπασχολούμενη

Γιατί οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων επιλέγουν indima.gr

Για την πρωτοπορία και την συνεχή εκπαίδευση της ομάδας

Για τον επαγγελματισμό και την υψηλή κατάρτιση των στελεχών της

Απαντάμε πάντα σε μηνύματα ή κλήσεις σε μία εργάσιμη ημέρα ή λιγότερο

Διάβασε για εμάς

Γίνε και εσύ μέλος όπως δεκάδες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που εμπιστεύονται την indima για τα λογιστικά τους

Δες πόσο εύκολη είναι η λειτουργία της επιχείρησης σου με την indima δίπλα σου.
Κλείσε μία τηλεδιάσκεψη και δες πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Δίπλα σας όπου και αν βρίσκεστε!

Για να είστε ελεύθεροι να βρίσκεστε όπου θέλετε και να μην αγχώνεστε για τα λογιστικά σας. Οι ειδικοί μας βρίσκονται δίπλα σας και σας εξυπηρετούν ηλεκτρονικά όπου και αν βρίσκεστε.

24 ώρες το 24ωρο!
7 μέρες την εβδομάδα!
365 μέρες τον χρόνο!

Εύκολη και κατανοητή εικόνα των οικονομικών σας

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να έχετε άμεση πρόσβαση από τον υπολογιστή σας στην ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας.

24 ώρες το 24ωρο!
7 μέρες την εβδομάδα!
365 μέρες τον χρόνο!

Στοιχεία Δόσεων & Οφειλών

Επίσης, σου δίνετε η ευκαιρία να έχεις την αναλυτική εικόνα των υποχρεώσεών σου και των οφειλών σου (σε δόσεις ή εφάπαξ) προς το Δημόσιο, Εφορία, εισφορές ΙΚΑ & ΕΦΚΑ κλπ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (όπως π.χ. προθεσμία πληρωμής, ταυτότητες οφειλών κλπ) για την αποπληρωμή τους.

24 ώρες το 24ωρο!
7 μέρες την εβδομάδα!
365 μέρες τον χρόνο!

Live Δεδομένα!

Η indima σας παρέχει live δεδομένα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της εταιρίας σας.

24 ώρες το 24ωρο!
7 μέρες την εβδομάδα!
365 μέρες τον χρόνο!

Online Υποστήριξη από ειδικούς

Η Υποστήριξη είναι κάτι που η ομάδα μας γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με όποιον τρόπο επιθυμείτε: Online μέσω chat, με email ή τηλεφωνικά μέσω του εξελιγμένου Call-center μας.

24 ώρες το 24ωρο!
7 μέρες την εβδομάδα!
365 μέρες τον χρόνο!

Λάβετε υπόψη ότι η indima εξυπηρετεί μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εδρεύουν σε όλη την Ελλάδα.

X